Image

Residentie De Kopse Hof

Wonen met respect voor rust, historie en omgeving

Op het Kops Plateau, aan de kruising van de Ubbergseveldweg en de Ubbergse Holleweg, is de in het verleden verbrande, historische villa “De Kopse Hof” (bouwjaar 1892) in authentieke stijl herbouwd. In de villa zijn vier luxe appartementen gerealiseerd met een royale maatvoering vanaf 180 m2 welke in combinatie met de bouwstijl exclusiviteit uitstralen. Voor ieder appartement zijn in de parkeergarage onder de villa 2 parkeerplaatsen aangelegd. Ook heeft elk appartement de beschikking over een ruim terras.Om zoveel mogelijk aan de individuele wensen van de eigenaren tegemoet te komen, werden er een drietal indelingsvarianten aangeboden.

 

De tuin rondom de villa is exclusief voor de bewoners van De Kopse Hof en de 18 naastgelegen appartementen parkachtig aangelegd met behoud van de oorspronkelijk historische sfeer. Wandelpaden in deze prachtig tuin completeren het geheel.

Kenmerkend voor de omgeving is de natuurlijke ligging op een plateau, gevormd door een stuwwal, op een hoogte van ca. 50 meter.

Het fantastische parklandschap met haar monumentale karakteristieke beplantingen zoals de kastanje, de laan van leibomen, knotbomen, een heideveldje, het glooiende terrein met holle wegen en de zichtmogelijkheden over de Ooijpolder zijn uitstekende ingrediënten voor een kwalitatief hoogwaardige woonomgeving.

Image

Kenmerken:
- 4 luxe royale appartementen vanaf circa 200 m2 met lift en ruim terras
- 2 parkeerplaatsen in parkeerkelder
- wonen naast exclusief voor bewoners aangelegd park
- ieder appartement is voorzien van 2 fraai afgewerkte badkamers en luxe Sie Matic keuken met kookeiland
- prijzen vanaf € 598.000,-